Tel : 040 - 2418627 | E-mail : info@burg-bromfietsen.nl

Cart

Vespa Primavera

Van den burg scooters

Comfortabel en elegant

Iedereen die fan is van scooters kent het merk Vespa. Vespa is een scootermerk dat geproduceerd wordt door het Italiaanse bedrijf Piaggio. In 1946 werd de eerste Vespa scooter gemaakt. Sinds die tijd heeft het merk verschillende modellen ontworpen en geproduceerd. Een van die modellen is de Vespa Primavera. Deze Vespa Primavera heeft een jonge en dynamische uitstraling. De scooter is elegant en ontwikkeld voor mobiliteit, maar zonder enig comfort in te leveren.

Verschillende Vespa Primavera modellen

Je kunt bij ons terecht voor verschillende uitvoeringen van de Vespa Primavera. Bij ons heb je de keuze uit een 25km of een 45km scooter. Ook heb je bij de Primavera de keuze uit de verschillende unieke uitvoeringen zoals de 125ie ABS, de 4T of de 4T 70th.

Vespa onderdelen en accessoires

Ook voor de Vespa Primavera hebben wij een aantal mooie onderdelen en accessoires. We verkopen alleen maar originele Vespa onderdelen en accessoires. Wij verkopen buiten gloednieuwe onderdelen ook tweedehands onderdelen voor de Vespa Primavera. Deze worden eerst altijd grondig gecontroleerd door onze specialisten. Voor de echte Vespa liefhebber hebben wij ook hele leuke Vespa merchandise. Wij verkopen de meest unieke tassen, schaalmodellen, kalenders, petjes en nog veel meer.

De hoogste kwaliteit

Een goede service is wat je bij Van den Burg scooters mag verwachten. Wij zijn niet zomaar een scooter speciaalzaak, we werken alleen met originele scooteronderdelen. Door onze jarenlange ervaring weten we wat jij als scooterrijder belangrijk vindt. We zijn bekend met klassieke scooters, maar ook helemaal thuis in de aller nieuwste modellen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit bieden waar je blij van wordt. We zijn altijd op zoek naar de beste onderdelen voor je scooter. Wij vinden dat je als scooterrijder altijd een goede deal verdient. Daarom krijg je bij ons al je onderdelen gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro. Zo kun je snel weer op pad met jouw scooter.

Vespa Primavera 25km 4T 70th Anniversary

Bekijk de Vespa Primavera modellen in onze webshop