VESPA SPRINT 25KM CARBON (ACTIE)

VESPA SPRINT 25KM CARBON (ACTIE)

VESPA SPRINT NOTTE SPECIAL 25KM (ACTIE)

VESPA SPRINT NOTTE SPECIAL 25KM (ACTIE)

VESPA PRIMAVERA 50TH ANNIVERSARY 25KM (ACTIE)

SPECIFICATIES

Type: Primavera 50th Anniversary i-Get
Motor: 4-takt Euro 4
Uitvoering: 25 km
Cilinderinhoud: 49,9 cc
Koelsysteem: Luchtgekoeld
Zithoogte: 790 mm
Gewicht: 109 kg
Tankinhoud: 7 liter
Garantie: 2 jaar Vespa garantie
Rijbewijs: B / AM

Nu van € 3799,- voor maar € 3295,- rijklaar!!

Zo laag als € 3.295,00
Op voorraad
SKU
VESPRIM50TH25KM

De eerste versie van wat snel een tijdloze klassieker zou worden, werd gelanceerd in 1968 - en het was een echte revolutie. Jeugdig, wendbaar, innovatief, veilig en milieuvriendelijk: de Vespa Primavera was toen, net als nu, een echte ster in zijn tijd. En de revolutie gaat door: de nieuwe Vespa Primavera biedt nog meer veiligheid, comfort en stijl, plus de nodige extra's en speciale versies.

In 1968 bestormde de Vespa Primavera de markt als een frisse lentewind, in een tijd waarin de wereld schreeuwde om verandering. Nu viert de 50th Anniversary-versie die bijzondere periode met twee nieuwe kleurstellingen in lichtblauw en bruin met bijpassend zadel, elegante grijze wielspaken en natuurlijk het onmiskenbare logo op de voorzijde. De Vespa Primavera 50th Anniversary-uitvoering is er in 50cc-viertakt- en 125cc-versies, beide met een i-get-motor.

Er is veel nieuws te bespreken, maar laten we beginnen met de wielen: ze zijn van aluminium en worden gekenmerkt door een markant nieuw vijfspaaks-design. Ze meten nu allebei 12 inch voor nog meer stabiliteit, veiligheid en grip op alle soorten wegdekken. 

Meer informatie
Merk Vespa
Schrijf je eigen review
Je reviewed:VESPA PRIMAVERA 50TH ANNIVERSARY 25KM (ACTIE)