Tel : 040 - 2418627 | E-mail : info@burg-bromfietsen.nl

Cart

Vespa onderdelen bij Van den Burg

Van den burg scooters

Over Vespa

Vespa onderdelen hebben een lange geschiedenis. Vespa is een wereldberoemd merk van scooters en bromfietsen die worden geproduceerd door het Italiaanse bedrijf Piaggio. In 1946 werd Piaggio wereld beroemd door de productie van de scooter Vespa ook wel wesp genoemd. De Vespa onderdelen zijn stuk voor stuk prachtig en worden ook geassocieerd met de Italiaanse levensstijl. Een leuk weetje is dat Piaggio oorspronkelijk een vliegtuigbouwer was die na de Tweede Wereldoorlog geen vliegtuigen meer mocht bouwen. Daarom werden vele vliegtuigonderdelen gebruikt in de productie van de Vespa’s. Zo was het voorwiel, het neuswiel van de vroegere vliegtuigen, de motor was een aangepaste startmotor enzovoorts. De scooters die ontworpen werden door Corradino d’Ascanio werden al snel een merknaam! Er zijn echter enorm veel verschillende onderdelen op deze scooters. Bijna al deze Vespa onderdelen kun je hier bij Van den Burg kopen.

Verschillende Vespa modellen

Wij verkopen Vespa onderdelen en accessoires voor een behoorlijk aantal modellen zoals de ET2, ET4, GT125, GT200, GTV300, LX50 2TAKT, PRIMAVERA, LXV, PX150, SFERA, S50, 946 en de S150. Dit is slechts een kleine greep aan het grote aantal modellen. Onze shop is zo effectief mogelijk ingericht. Je hoeft maar op je model te klikken en dan zie je gelijk welke Vespa onderdelen en accessoires wij verkopen voor dit model.

Vespa onderdelen en accessoires

Je kunt bij ons terecht voor bijna alle Vespa onderdelen. We verkopen bovendien originele accessoires en onderdelen. Wij verkopen niet alleen gloednieuwe Vespa onderdelen en accessoires, maar ook tweedehands accessoires en onderdelen. Deze zijn zo goed als nieuw. Ze worden dan ook eerst grondig gekeurd door onze specialisten. Zo hebben wij een ruim aanbod in ons assortiment van Vespa zadels. We hebben verschillende kleuren en verschillende maten. Wij verkopen onderdelen en accessoires voor elk Vespa model. Het maakt dus niet uit welk model dat je hebt, je kunt bij ons altijd terecht! Ons assortiment is ontzettend breed. Wij verkopen ook: originele sloten, V snaren, zijstandaards, Km-tellerkabels, Torque aandrijvers, kartelringen, vervangingsuitlaat en verschillende soorten lampen zoals koplampen, achterlichten en knipperlichten.

De hoogste kwaliteit en service

Goede kwaliteit en goede service is wat je mag verwachten bij Van den Burg scooters. Wij zijn niet zomaar een scooter speciaalzaak, we werken alleen met originele Vespa onderdelen. Wij weten door onze jarenlange ervaring wat jij als scooterrijder belangrijk en leuk vindt. We zijn gespecialiseerd in klassieke scooters, maar we zijn ook helemaal thuis in de aller nieuwste modellen. Hierdoor kunnen wij goed inspelen op jouw behoefte en zo de kwaliteit bieden waar je blij van wordt. We zoeken stad en land af voor de scooter onderdelen die jij nodig hebt. Wij verkopen naast nieuwe onderdelen ook gebruikte onderdelen, die zo goed als nieuw zijn. Als het een tweedehands onderdeel is, dan staat dit er altijd bij vermeld! Verder vinden we dat je als scooterrijder altijd een goede deal verdient. Daarom krijg je bij ons al je scooter onderdelen gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro. Zodat je weer snel op pad kunt gaan!

van den burg scooters

Bekijk alle scooteronderdelen en accessoires in onze webshop