VESPA ELETTRICA 45KM

VESPA ELETTRICA 45KM

VESPA ELETTRICA 25KM

SPECIFICATIES
Type: Vespa Elettrica
Motor: Elektrisch
Uitvoering: 25 km
Zithoogte: 790 mm
Oplaadtijd: 4 uur
Bereik: 100km
Garantie: 2 jaar Vespa garantie & Road Assist
Rijbewijs: B / AM

Zo laag als € 6.629,00
Op voorraad
SKU
VESELE25

Elektrische mobiliteit zal nooit meer hetzelfde zijn. Wij presenteren de Vespa Elettrica, de stijlvolle interpretatie van de behoefte aan een nieuwe relatie tussen voertuig, milieu en technologie. De acceleratie is opwindend, het rijden makkelijk en plezierig. Een actieradius van 100 km dankzij de lithium-ionaccu, compleet met oplaadsysteem tijdens de snelheidsvermindering. Het kloppend hart van de Vespa Elettrica is een stille, technologisch geavanceerde krachtbron.

De Vespa Elettrica elimineert niet alleen de schadelijke emissies, het is ook een volledig stil voertuig, zowel in de energiebesparende Eco-modus als in de Power-modus, waarbij de motor op maximaal vermogen draait. Een slimme keuze voor minder achtergrondgeluid en een beter leefbare stad.

Het gebruik van de Vespa Elettrica is heel eenvoudig. De helmbak is niet alleen bestemd voor de helm maar bevat ook de oplaadkabel van de accu, die moet worden aangesloten op een wandcontactdoos of een van de beschikbare openbare laadpalen in steden. De accu wordt in 4 uur* volledig opgeladen en heeft, net als de motor, geen onderhoud nodig.
* Minimale oplaadtijd bij 220 V

Het digitale dashboard met TFT-kleurenscherm van 4,3 inch toont de ritparameters en biedt ritstatistieken om u te helpen uw rijstijl te verbeteren. Het door de Piaggio Group ontwikkelde Vespa Mia-systeem garandeert volledige connectiviteit tussen het voertuig en de smartphone. Dankzij de bluetooth-communicatie en een speciale app wordt het display een verlengstuk van de smartphone, die u veilig kunt gebruiken zonder de handen van het stuur te halen: u kunt zo telefoongesprekken beantwoorden, berichtmeldingen bekijken, spraakopdrachten activeren en muziek beheren. De app zal ook de parameters en laatste positie van het voertuig opslaan.

Kies de Vespa Elettrica met elektrisch blauwe afwerking of personaliseer hem verder met een van de vijf andere tinten. Een unieke waaier van kleuren om de rand van het schild, de decoratie van de claxondop, de randen van de velgen, de omtrek van het logo en de stiknaden van het zadel mee te personaliseren.
Het verschil zit hem in de details. Ontdek hoe je jouw Vespa Elettrica-beleving uniek maakt met de accessoires die we voor jou geselecteerd hebben.

De Vespa Elettrica-mobiliteitsfilosofie omarmen is nu nog eenvoudiger met de innovatieve en exclusieve oplossingen van Piaggio Financial Services. Dit platform biedt het gemak biedt van een breed scala aan premiumdiensten om aan jouw behoeften te voldoen, allemaal inbegrepen in elke maandelijkse termijn, en de flexibiliteit van een laatste termijn die je kunt herfinancieren of volledig afbetalen.
Nieuwe mobiliteit, hoogwaardige ondersteuning en onderhoudsservices:
met Vespa Elettrica ga je met een gerust hart de weg op. Op kilometerstand gebaseerde servicebeurten en periodieke keuringen, garantie-uitbreiding en specifieke pechhulpdienst. Voor een zorgeloze Vespa-ervaring.

Meer informatie
Merk Vespa
Schrijf je eigen review
Je reviewed:VESPA ELETTRICA 25KM