Tel : 040 - 2418627 | E-mail : info@burg-bromfietsen.nl

Cart

Scooterwinkel Van den Burg

Scooterwinkel Van den Burg

Scooterwinkel-Burg

Over onze scooterwinkel

Al jaren zijn wij een van de grootste leveranciers van scooters, bromfietsen en motorscooters rondom de regio Eindhoven. Naast ons brede assortiment aan scooters, motorscooters en bromfietsen kun je bij onze scooterwinkel ook terecht voor alles wat hiermee te maken heeft zoals helmen, zadels, sloten, accessoires en verzekeringen. Kom ook eens een kijkje nemen in onze scooterwinkel op de Bisschop Bekkerslaan 8 in Eindhoven. In onze showroom hebben wij een ruim assortiment staan aan verschillende scooters en bromfietsen van vrijwel alle merken. Je kunt bij onze scooterwinkel ook terecht voor gebruikte scooters (occasions). Wij zijn een officiële dealer van bijna alle A-merken scooters, bromfietsen en motorscooters. Wij gaan erg klantgericht te werk en daar horen een goed service en garantie ook bij. Op dit gebied hebben wij een reputatie hoog te houden. In onze goed geoliede werkplaats repareren wij je scooter, bromfiets of motorscooter. Wij zorgen er ook altijd voor dat de kennis bij al onze medewerkers up-to-date is.

Soorten scooters

Wij zijn een officiële dealer van bijna alle A-merken scooters, bromfietsen en motorscooters op de Nederlandse markt. Verkopen wij in onze scooterwinkel onder ander merken zoals Aprilia, Derbi, SYM, Yamaha, Gilera, Tomos, Bye Bike, Mash, Vespa en Piaggio. Dit is nog maar een kleine greep uit de vele scootermerken die wij verkopen. Naast ons grote aanbod van scooters, verkopen wij ook nog allerlei onderdelen en accessoires voor scooters. Deze onderdelen en accessoires vind je op onze webshop en onze scooterwinkel. Je vindt hier per merk alle onderdelen die je nodig hebt voor je scooter. Rijd je een mooie Vespa? Dan kun je bij onze online scooterwinkel ook terecht voor merchandise van Vespa. Wij verkopen unieke Vespa merchandise zoals petjes, tassen, schaalmodellen, kalenders, wekkers en nog veel meer. Alles van het prachtige Italiaanse design van Vespa. Stuk voor stuk unieke verzamelstukken om je rijplezier nog leuker te maken.

De hoogste kwaliteit service

Een goede service is wat je bij Van den Burg scooters mag verwachten. Wij zijn niet zomaar een scooterwinkel, we werken alleen met originele onderdelen. Door onze jarenlange ervaring in de scooterbranche weten we wat jij als scooterrijder belangrijk vindt. We zijn bekend met klassieke scooters, maar we zijn ook thuis in de aller nieuwste modellen. Juist doordat onze kennis up-to-date is, kunnen we de kwaliteit bieden die jij absoluut verdiend. We zoeken stad en land af voor de scooteronderdelen die jij nodig hebt. Verder vinden het belangrijk dat jij als scooterrijder altijd een goede deal krijgt. Zodoende krijg je bij ons al je scooter onderdelen gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro. Zo kun je snel weer op pad!

Van den Burg scooters

Bekijk alle scooters, onderdelen en accessoires in onze webshop