Tel : 040 - 2418627 | E-mail : info@burg-bromfietsen.nl

Cart

Scooter wintercheck

Scooter wintercheck

Laat je scooter voor €14,95 uitvoerig controleren!

Wat is er vervelender dan ’s ochtends in de kou staan met een scooter die niet start? Of dat je op gladde wegen weinig grip hebt dankzij slechte banden? Niets is erger en onveiliger dan dat. Maar wij hebben de oplossing! Ga veilig op weg dankzij onze scooter wintercheck. Maar wat houdt deze scooter wintercheck in?

Om stress en kosten te besparen controleert van den Burg jouw scooter op een aantal belangrijke punten. Want de winterperiode vraagt net iets meer van je scooter dan de rest van het jaar. Voor slechts €14,95 controleren we uitvoerig je scooter en geven we aan wat er nodig is om jouw scooter winterproof te maken. Je krijgt dus niet meteen een hoge rekening, maar een analyse met mogelijke verbeterpunten van je scooter voor de naderende winter. Of je deze vervolgens laat uitvoeren is aan jou. Is je scooter helemaal in orde? Dan hoef je je verder geen zorgen te maken voor het koude weer en kun je gerust op weg.

Met een veilige scooter ga je toch een stuk veiliger en onbezorgder op weg?! Kom niet voor onverwachte problemen te staan en laat je scooter uitvoerig checken.

Waar wordt je scooter op gecontroleerd?

✓ Banden ✓ Vloeistoffen
✓ Bandenspanning ✓ Verlichting
✓ Olie ✓ Accu
✓ Remmen ✓ Remvloeistof

Afspraak inplannen

Wil jij jouw scooter door onze experts laten controleren? Heel verstandig. Wij werken zowel met als zonder afspraak. Bekijk hier op welke dagen je bij ons terecht kunt voor de scooter wintercheck:

Op afspraak: dinsdag – donderdag – zaterdag

Zonder afspraak: woensdag – vrijdag

Meer informatie

Heb je vragen over onze scooter wintercheck service? Neem contact op via 040-2418627 of via info@burg-bromfietsen.nl . Van den Burg laat je niet in de kou staan!