Tel : 040 - 2418627 | E-mail : info@burg-bromfietsen.nl

Cart

Scooter kopen in Eindhoven

Van den Burg scooters

Scooter Eindhoven

Een scooter kopen in Eindhoven doe je bij Van den Burg. Altijd dichtbij voor nieuwe scooters, bromfietsen, motorscooters, onderdelen en reparaties.  Hiernaast hebben we een breed assortiment helmen, zadels, sloten, verzekeringen en accessoires. Kom gezellig kijken bij onze scooterwinkel op de Bisschop Bekkerslaan 8 in Eindhoven. Wil je een occasion scooter in Eindhoven kopen? Je kunt bij ons ook gewoon terecht voor gebruikte scooters van bijna alle A-merken. We helpen je graag adequaat en snel, daarom staat een goede service hoog bij ons in het vaandel.

In Eindhoven een scooter kopen

Wij zijn een officiële dealer van bijna alle A-merken scooters in Eindhoven. Bovendien hebben we ook bromfietsen en motorscooters van de topmerken in huis. Als we praten over onze topmerken hebben het over Aprilia, Derbi, SYM, Yamaha, Gilera, Tomos, Bye Bike, Mash, Vespa en Piaggio. Zoveel merken, zoveel keuze. Van deze top scooters vind je bij ons in Eindhoven alle onderdelen en accessoires die je nodig hebt om te blijven rijden. Heb je een uniek merk scooter? Wij zoeken voor jou het onderdeel als deze niet direct in de webshop te bestellen is. Zo krijg je bij ons de service die je verdient.

Scooter service in Eindhoven

Bij Van den Burg scooters in Eindhoven krijg je de service die je mag verwachten. Wij werken alleen met originele onderdelen. Hierdoor blijft je scooter nog tijden lang in topconditie. Door onze schat aan ervaring weten we wat jij belangrijk vindt bij een scooter. Zo bieden we jou naast de classics ook de aller nieuwste modellen. Met ons gezellige en ervaren team kunnen we de kwaliteit bieden die jij en je scooter verdienen. Het is belangrijk dat jij als scooterrijder altijd een goede deal krijgt. Zodoende worden bij ons alle scooter onderdelen gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro. Zo, en nu snel weer op pad!

Bekijk al onze scootermodellen, onderdelen en accessoires in onze webshop