Tel : 040 - 2418627 | E-mail : info@burg-bromfietsen.nl

Cart

Piaggio MP3

van den Burg Scooters
Van den Burg Piaggio

Over Piaggio

De eerste Piaggio MP3 dateert alweer van 2006. Piaggio is een grote Italiaanse producent van vliegtuigen, scooters, bromfietsen en motorfietsen. Piaggio werd in 1884 opgericht in Genua door de toen twintigjarige Rinaldo Piaggio. Het bedrijf produceerde in de Tweede Wereldoorlog militaire vliegtuigen maar hierdoor werd het bedrijf ook regelmatig gebombardeerd. In 1946 werd de eerste scooter gebouwd. De nu inmiddels wereldberoemde Vespa. Op basis van de Vespa werden kort hierna een driewielige bestelwagen ontwikkeld onder de naam Ape. Op dit moment is Piaggio de belangrijkste producent van scooters met name van de Piaggio, Vespa en Gilera. Bekende scootermodellen van Piaggio zijn bijvoorbeeld de Zip, de Fly en de Piaggio MP3.

Soorten modellen en onderdelen

Wij verkopen drie soorten Piaggio MP3 motorscooters. Wij verkopen de Piaggio MP3 500ie LT Business ABS, de Piaggio MP3 500 LT sport ABS en de Piaggio MP3 Yourban 300ie LT sport. De Yourban trekt met zijn sportieve en jeugdige design direct je aandacht. Met een zichtbare voorwielophanging en de innovatieve vorm van het voorspatbord krijgt deze scooter een technologische uitstraling. Deze scooters hebben een nieuwe look gekregen met chique en elegante accenten. Het nieuwe rook grijze windscherm biedt nu nog meer bescherming en kan ook nog eens versteld worden in drie verschillende hoogten.

Waarom een Piaggio MP3

De Piaggio MP3 biedt je drie dingen aan: veiligheid, rijplezier en comfort. Dit zijn tevens de drie kernwoorden van deze scooter. Om met de Piaggio MP3 te mogen rijden volstaat je gewone rijbewijs. Je hoeft geen speciaal rijbewijs te halen om op deze scooter te mogen rijden. De deze scooter is voorzien van het maximum aan veiligheid in elke situatie op elk type wegdek. Ze hebben een systeem ontwikkeld genaamd het PMP-systeem. Dit systeem geeft aan wanneer het asfalt weinig grip heeft. Ook hebben ze een elektronisch systeem ontwikkeld dat het achterwiel controleert bijvoorbeeld op een gladde bodem. De Piaggio MP3 combineert veiligheid met rijplezier. Je zult niet meer willen afstappen als je erop zit. Met het “ride by wire” multisysteem kun jezelf bepalen of je een sportieve ov een verbruiksvriendelijke rijstijl aanhoudt. Deze scooter heeft een exclusief vergrendelsysteem van de voorwielvering genaamd “roll-lock”. Dit geeft je de mogelijkheid om voor het stoplicht stil te staan zonder dat je je voeten op de grond moet plaatsen. Als deze voordelen zullen er voor zorgen dat je niet meer van deze scooter wil afstappen.

De hoogste kwaliteit service

Een goede service is wat je van Van den Burg scooters mag verwachten. Wij zijn niet zomaar een scooter speciaalzaak, we werken alleen met originele onderdelen. Door onze jarenlange ervaring in de scooterbranche weten we wat jij als scooterrijder belangrijk vindt. We zijn bekend met klassieke scooters, maar ook we zijn ook thuis in de aller nieuwste modellen zoals de Piaggio MP3. Juist doordat onze kennis up te date is, kunnen we de kwaliteit bieden die jij absoluut verdiend. We zoeken stad en land af voor de scooter onderdelen die jij nodig hebt. Verder vinden we dat je als scooterrijder altijd een goede deal verdient. Daarom krijg je bij ons al je scooter onderdelen gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro. Zo kun je snel weer op pad!

Piaggio MP3 Yourban 300ie LT Sport

Bekijk de Piaggio modellen in onze webshop