PIAGGIO MP3 300 HPE SPORT

PIAGGIO MP3 300 HPE SPORT

PIAGGIO MP3 500 HPE BUSINESS

PIAGGIO MP3 500 HPE BUSINESS

PIAGGIO MP3 350 HPE SPORT

SPECIFICATIES

Type: MP3 350 LT HPE Sport
Motortype: Piaggio eencilinder-viertakt
Klasse: Motorscooter
Cilinderinhoud: 350
Koelsysteem: Vloeistofgekoeld
Zithoogte: 79 mm
Tankinhoud: 12liter
ABS / ASR: Ja, beschikt over een ABS & ASR systeem (traction control)
Benzineverbruik: 1 op 25,6 (3,9l/100km)
Garantie: 2 jaar Piaggio Garantie
Rijbewijs: B indien behaald voor 01-2013 of A / A2

Zo laag als € 10.449,00
Op voorraad
SKU
PIAMP3350HPESPOR

Nu ook in den Piaggio MP3-serie: de vloeistofgekoelde eencilinder-viertakt met vierklepskop en elektronische injectie. Dit blok is al een succes gebkleken in de Piaggio Beverly 350 en het is niet moeilijk te begrijpen waarom het algemeen wordt gezien als een van de beste blokken ooit in zijn categorie. Met de prestaties van een 400, maar de afmetingen en het gewicht van een 300, is hij zo licht als een veertje met het vermogen om te vliegen als een adelaar.

De MP3 350 is modern en elegant, waarbij de overeenkomsten met de autowereld kunnen worden gezien in de geraffineerde afwerking en de enorme aandacht voor kwaliteit. Design en comfort staan voorop bij de nieuwe serie, waarbij de nieuwe grille op de voorzijde zijn avant-garde stijl naar een nieuw niveau tilt en het nieuwe windscherm en de geïntegreerde handprotectoren het comfort verhogen. Zulde details, samen met de perfecte verhoudingen van zadel-treeplank-stuur, zijn kenmerkend voor de aandacht die bij de nieuwe MP3 350 is besteed aan zowel toeren als dagelijks gebruik.

De Piaggio eencilinder-350 is het eerste motorblok dat een automatische natte multiplaat-koppeling heeft. Deze koppeling is gebaseerd op techniek afkomstig uit de motorwereld en heeft een betere, langdurig consistente werking, zelfs onder thermisch zware omstandigheden. Hij absorbeert eventuele oneenparigheden in de transmissie, welke kunnen voorkomen bij een staande start, en geeft een werkelijk ongelooflijke rijervaring.

Meer informatie
Merk Piaggo MP3
Schrijf je eigen review
Je reviewed:PIAGGIO MP3 350 HPE SPORT