PIAGGIO MEDLEY S 125

PIAGGIO MEDLEY S 125

PIAGGIO BEVERLY 350

PIAGGIO BEVERLY 350

PIAGGIO MEDLEY SE 125

SPECIFICATIES

Type: Medley SE 125 i-Get
Motor: i-Get, eencilinder-viertakt met Stop-Start systeem
Uitvoering: Motorscooter
Cilinderinhoud: 124cc
Vermogen: 9kw (12pk) @ 7.500 tpm
Koelsysteem: Vloeistof
Zithoogte: 799 mm
Gewicht: 132 kg
Tankinhoud: 7 liter (waarvan 1,5 L reserve)
Voorrem: Enkele schijf 260 mm
Achterrem: Enkele schijf 240 mm
Garantie: 2 jaar Piaggio garantie
Rijbewijs: A, A2 & A1

Zo laag als € 3.899,00
Op voorraad
SKU
PIAMEDSE125

Een unieke stijl, uiterst practisch, gemakkelijk en veilig om te rijden. Dit zijn de kenmerken die de Piaggio Medley 125 ABS onderscheiden. Een scooter die de eigenschappen van een lichte grotewielen-scooter combineert met de uitgebreidere voorzieningen van een klasse hoger.

Het motorblok is een 125cc-eencilinder-viertakt die gebruik maakt van i-get (Italian Green Experience Technology) en het Stop-Start systeem dat automatisch de motor uitzet wanneer je stilstaat voor het verkeerslicht en vervolgens ook weeer automatisch start bij de minste draai aan het gashandel. Het ontwikkelingswerk dat is gedaan om ervoor te zorgen dat het blok niet alleen uitstekende prestaties levert, maar ook zuinig is, heeft daarnaast ook oog voor de veiligheid gehad: het remsysteem bestaat uit twee remschijven (met diameters van 260 en 240 mm) met zwevende dubbelzuiger-remklauwen en een tweekanaals-ABS.

Ook niet vergeten zijn de stijl en praktische kanten, met de LED-parkeerlichten en de grote bergtuimte. Het ruime bergvak in het beenschild heeft een USB-stekker, terwijl onder het zadel een gemakkelijk toegankelijke ruimte zit waarin gemakkelijk twee integraalhelmen passen. Verders is er ook een handige tassenhaak.

Het Stop-Start-systeem dat op de Piaggio Medley 125 ABS zit, heet RISS (Regulator Inverter Stop & Start) en het zorgt ervoor dat de motor automatisch afslaat na 3 tot 7 seconden stilstand. Wanneer je weer wilt gaan rijden, slaat de eencilindermotor bij de minste draai aan het gashandel vanzelf weer aan. Perfect voor het hectische stop & go-stadsverkeer.

Meer informatie
Merk Piaggio
Schrijf je eigen review
Je reviewed:PIAGGIO MEDLEY SE 125