PIAGGIO LIBERTY 125

PIAGGIO LIBERTY 125

PIAGGIO MEDLEY 125

PIAGGIO MEDLEY 125

PIAGGIO LIBERTY S 125

SPECIFICATIES

Type: Liberty S 125 i-Get
Motor: 4-takt Euro 4
Uitvoering: Motorscooter
Cilinderinhoud: 124cc
Vermogen: 8pk (11pk) @ 7.500 tpm
Koelsysteem: Luchtgekoeld
Zithoogte: 790 mm
Tankinhoud: 6 liter (waarvan 1,5 L reserve)
Voorrem: Enkele schijf 240 mm
Achterrem: Trommel 140 mm
Garantie: 2 jaar Piaggio garantie
Rijbewijs: A, A2 & A1

Zo laag als € 3.279,00
Op voorraad
SKU
PIALIBS125

Het eencilinder-'i-Get' (Italian Green Experience Technology)- motorblok van de Piaggio Liberty 125 ABS is een voorbeeld van het vooruitstrevende denken van Piaggio als het gaat op maximaal rijplezier. Er is minder geluid, een zeer vloeiende motorloop en niet alleen een lager verbruik, maar ook een aanzienlijke vermindering van schadelijke uitstoot.

De Piaggio Liberty 125 ABS is de perfecte oplossing voor degene die zoekt naar de combinatie van stijl, laag gewicht, rijgemak en veiligheid. Wat hem onderscheidt is zijn superieure manouvreerbaarheid, wendbaarheid en betrouwbaarheid, samen met de vooruitstrevende techniek. Zoals het enkel het voorwiel heeft ABS-remsysteem en de luchtgekoeld driekleps-eencilindermotor van het i-Get type, met benzine-injectie en Euro4-goedkeuring. In het kort: uitstekende prestaties, een laag verbruik, minimale onderhouskosten, mider geluid en efficiënter in alle omstandigheden.

Laten we daarnaast de looks en de extra details niet vergeten. De Liberty 125 ABS is een schoolvoorbeeld van Italiaans design en de bijgehorende stijl, met zijn grote 16- en 14-inch-wielen die de klassieke, elegante vormen benadrukken. Verder is er de handige voorziening als het afsluitbare handschoenenkastje en de grote bergruimte onder het zadel, wararin een jet helm past.

Meer informatie
Merk Piaggio
Schrijf je eigen review
Je reviewed:PIAGGIO LIBERTY S 125