VESPA ELETTRICA 45KM

VESPA ELETTRICA 45KM

PIAGGIO LIBERTY S 25KM

PIAGGIO LIBERTY S 25KM

PIAGGIO LIBERTY 25KM

SPECIFICATIES

Type: Liberty i-Get
Motor: 4-takt Euro 4
Uitvoering: 25 km
Cilinderinhoud: 49,9 cc
Koelsysteem: Luchtgekoeld
Zithoogte: 780 mm
Gewicht: 107 kg
Tankinhoud: 6 liter (waarvan 1,5 L reserve)
Voorrem: Enkele schijf 240 mm
Achterrem: Trommel 140 mm
Garantie: 2 jaar Piaggio garantie
Rijbewijs: B / AM

Zo laag als € 2.609,00
Op voorraad
SKU
PIALIB25

De Piaggio Liberty 50 vormt het instapmodel van de Liberty-serie, die ook 125cc- en 150cc versies kent. Hij is ook leverbaar in een sportievere S-versie en is alom bekend en geliefd om zijn elegantie, zijn lage gewicht en het slimme gebruik van techniek.

De Liberty 50 wordt aangedreven door een 50cc-eencilinder-viertakt van het type i-Get (Italian Green Experience Technology). Hij heeft een drieklepskop voor uitstekende prestaties en betrouwbaarheid, plus een laag benzineverbruik.

Er is ook veel aandacht besteed aan de constructie van het rijwielgedeelte en de gebruikte componenten, voor maximale veiligheid en de best mogelijke rijeigenschappen, met grote wielen ( 16 inch voor & 14 inch achter ) voor meer stuurprecisie.

Last but nog least zijn er de praktische kanten , zoals de royale bagageruimte onder het zadel waarin een helm past, het bergvak in het beenschild en het dashboard dat een slimme combinatie is van analoge en digitale elementen, voor een optimale afleesbaarheid is alle lichtomstandigheden.

Meer informatie
Merk Piaggio
Schrijf je eigen review
Je reviewed:PIAGGIO LIBERTY 25KM