PIAGGIO BEVERLY 350

PIAGGIO BEVERLY 350

PIAGGIO BEVERLY S 350

SPECIFICATIES

Type: Beverly S 350
Motortype: 4 takt, 4 kleppen
Klasse: Motorscooter
Cilinderinhoud: 350 cc
Koelsysteem: Vloeistofgekoeld
Zithoogte: 795 mm
Gewicht: 179 kg
Tankinhoud: 13 liter
Voorrem: schijf 300 mm
Achterrem: schijf 240 mm
Garantie: 2 jaar Piaggio Garantie
Rijbewijs: A & A2

Let op! Bij de mat blauwe Beverly S 350 zitten dezelfde wielen in als de overige kleuren.

Zo laag als € 6.569,00
Op voorraad
SKU
PIABEVS350

Alles op zijn plek... Op de Piaggio Beverly 350 ABS-ASR kun je tassen en andere items moeiteloos meenemen in de twee riante bagagecompartimenten: een vind je achter de klep in het beenschem, compleer met een USB-lader, de andere vind je onder het zadel. Dit compartiment is groot genoeg voor twee systeemhelmen. Het bagagevak onder het zadel opent via de afstandsbediening. Die is tevens voorzien van een "Bike Finder"- funcite, die de knipperlichten laat knipperen zodat je de scooter kunt terugvinden op een drukke parkeerplaats.

Dankzij de kenmerkende vorm en de met zorg geselecteerde kleurencombinaties is de Piaggio Beverly 350 zeer herkenbaar. Het design valt op door de hoge voorzijde, het verticale motief, het grote comfortabel gevormde zadel met twee zitniveaus en de in de centrale tunnel verborgen brandstoftank, die via de gemakkelijk toegangkelijke bezinedop snel en eenvoudig kan worden gevuld.

Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer je in de regen rijdt of op een oppervlak met een laag gripniveau, zoals kinderkopjes of traimrails. De Piaggio Beverly 350 ABS-ASR is uitgerust met een antiblokkeersysteem, dat de remprestaties van de 240 mm en 300 mm remschijven controleert. Tijdens het accelereren past het ASR-tractiecontrolsysteem het koppe aan op de aanwezige grop zodat de stabiliteit altijd gegarandeerd is.

Meer informatie
Merk Piaggio
Schrijf je eigen review
Je reviewed:PIAGGIO BEVERLY S 350