NIU M+ 45KM

NIU M+ 45KM

NIU N1 25KM

NIU N1 25KM

NIU N PRO 45KM

SPECIFICATIES

Type: NIU N-Pro Serie
Motor: Elektrisch
Uitvoering: 45 km
L / B / H (mm): 1130x1800x700
Batterij: Panasonic Lithium Batterij
Oplaadtijd: 3,5 uur
Actieradius: 100+km*
Garantie: 2 jaar Niu garantie
Rijbewijs: B / AM

Zo laag als € 4.499,00
Op voorraad
SKU
NIUNPRO

De NIU N-Pro serie is gelijk aan de N serie, maar dan met een gemiddelde actieradius van 100+ km! Dit komt door de extra bijgeleverde accu.

We sloegen de handen in elkaar met BOSCH motor om een ultra-efficiënte en slimme motor voor de toekomstige e-scooters te bouwen. De kern van deze samenwerking bestaat uit het door NIU ontwikkeld “Field-Oriented Control” systeem, dat we speciaal ontwikkelden voor de 1800W BOSCH motor om het energieverbruik te optimaliseren. We koppelden de door FOC geoptimaliseerde motor aan een EBS tweevoudig remsysteem om vermogen terug in het systeem te brengen. Wanneer je afremt, wordt de accu dus opgeladen.

Onze ontwerpfilosofie is dat er meer kan gedaan worden met minder. Het uiteindelijke resultaat is de voltooiing van een filosofie die is gestart bij O&O om een structureel stabiel en krachtig voertuig te ontwikkelen en tegelijkertijd het ontwerp elegant en simpel te houden.

Ambachtswerk is de kern van ons industriële ontwerp. Wij geloven dat onze technische innovaties enkel tot leven komen wanneer buitengewone aandacht wordt besteed aan de techniek die zich onder de buitenkant van de N-Series bevindt.

De NIU APP maakt het mogelijk de status van de N-Series in real-time te bekijken. Ook als de scooter uit het zicht staat, kunt je gerust zijn over zijn veiligheid met onze anti-diefstal traceerfunctie. Daarnaast kun je in een oogwenk zien hoeveel accucapaciteit er over is, de recente ritten bekijken, onmiddellijke updates verkrijgen met betrekking tot mogelijke defecten van de scooter, het dichtstbijzijnde onderhoudscentrum vinden, en de gebruikershandleiding raadplegen door enkele swipes over het scherm van de app... en dit is nog maar het begin.

Meer informatie
Merk NIU
Schrijf je eigen review
Je reviewed:NIU N PRO 45KM