MOTO GUZZI V9 BOBBER

MOTO GUZZI V9 BOBBER

MOTO GUZZI V9 ROAMER

MOTO GUZZI V9 ROAMER

MOTO GUZZI V9 BOBBER SPORT

SPECIFICATIES

Type: Moto Guzzi V9 Bobber Sport
Motortype: V2
Klasse: Tour
Cilinderinhoud: 853 cc
Max. vermogen: 40,44 kW
Koelsysteem: Luchtgekoeld
Tankinhoud: 15 liter
Voorrem: schijf 320 mm
Achterrem: schijf 260 mm
Garantie: 2 jaar Piaggio Garantie & Road Assist
Rijbewijs: A of A2 (35kw uitvoering)

Zo laag als € 12.955,00
Op voorraad
SKU
MOTGUZV9BOBSPOR

Een sterke persoonlijkheid met een zeer vastberaden karakter. Dat is de filosofie achter deze nieuwe Special Edition van de Moto Guzzi custom. Het is een eerbetoon aan de legendarische racemachines van de jaren 50. Zijn agressieve, reactieve temperament onderscheidt hem van zijn V9-broeders, waarmee hij de spierballen van een echte custom deelt.

Zijn unieke design zie je terug in elke bocht en elk detail, waarbij zwarte accenten fraai contrasteren met de oranje basiskleur. Zo ontstaat een esthetisch verbluffend kleurenspel. Zoals het een echte, klassieke Bobber betaamt, is deze V9 uitgerust met prachtige oversized banden. Deze V9 Bobber is ontworpen om iedereen die hem ziet in vuur en vlam te zetten.

Zowel de wegligging als het rijplezier profiteren van de volledig instelbare Öhlins schokdempers. De gehomologeerde, matzwarte slip-on uitlaatdemper is voorzien van een aluminium cover en versterkt de kenmerkende brul van de 850cc tweecilinder Moto Guzzi motor.

Door het verlaagde enkelzits zadel ontstaat een echt “low-rider” gevoel, met een typische, sportief voorovergebogen zitpositie. Combineer dat met een standaard “drag”-stuur en een lagere stuurmontage dan bij de V9 Bobber en je krijgt een fraaie lage en wendbare verschijning.

Zijn onmiskenbare “tough guy”-DNA straalt je tegemoet, met de klassieke matzwarte kleur, die er nog ruiger uitziet nu hij wordt gecombineerd met een levendige mat oranje lak. De heldere brandstoftank knalt er echt uit, met de beroemde, gepolijste adelaars en de aluminium zijpanelen.

Je kunt er niet omheen: deze V9 is een echte “bad boy”. En alsof zijn two-tone kleurstelling nog niet genoeg was, zijn er ook nog diverse details, zoals het zwartgekleurde aluminium schermpje boven de koplamp, de in typische racer-stijl laaggeplaatste koplamp en het verkorte voorspatbord. Maar zoals bij vele bad boys is er een overvloed aan charisma!

Meer informatie
Merk Moto Guzzi
Schrijf je eigen review
Je reviewed:MOTO GUZZI V9 BOBBER SPORT