MOTO GUZZI MGX-21

MOTO GUZZI MGX-21

MOTO GUZZI V7 III LIMITED

MOTO GUZZI V7 III LIMITED

MOTO GUZZI V7 III CARBON

SPECIFICATIES

Type: Moto Guzzi V7 III Carbon
Motortype: V2
Klasse: Tour
Cilinderinhoud: 744 cc
Max. vermogen: 38 kW (52pk)
Koelsysteem: Luchtgekoeld
Tankinhoud: 21 liter
Voorrem: schijf 320 mm
Achterrem: schijf 260 mm
Garantie: 2 jaar Piaggio Garantie & Road Assist
Rijbewijs: A of A2 (35kw uitvoering)

Zo laag als € 11.345,00
Op voorraad
SKU
MOTGUZV7CAR

De V7 III Carbon viert customizing en de interpretatie van originaliteit. Op stijlvolle wijze combineert ze de authentieke V7 stijl met de prestigeuze en moderne kwaliteit van diverse carbonfiber componenten, zoals de korte en slanke spatborden en de zijdeksels, die het karakter van Moto Guzzi’s bestseller sterk benadrukken.

De V7 III Carbon heeft een geheel mat zwarte look, die fraai contrasteert met diverse rode onderdelen. Die kleur is gekozen voor de Brembo voorremklauw, de logo’s op de zijdekels en de adelaar op de benzinetank. Het mechanische gedeelte uit Mandello valt ook extra op, door de in zijdemat rood gelakte kleppendeksels. Het zadel is net als bij de andere modellen speciaal voor deze motor ontwikkeld. Het is overtrokken met een gloednieuwe, waterafstotende Alcantara-stof, die zich prima leent voor producten die buitenshuis worden gebruikt. Het zadel is afgewerkt met rode stiknaden, een stylistische inspiratie die populair is bij iedereen die oog heeft voor geraffineerde details. Dit model is trouwens ruim voorzien van dat soort details: de tankdop is van zwart geanodiseerd aluninium, de koplamp, de injectordeksels en de achterrempomp zijn eveneens in zwart uitgevoerd.

Het serienummer van dit model is terug te vinden op de speciale nummerplaat, die op de stuurverhogers is aangebracht: er zijn 1921 units beschikbaar, een nummer dat refereert aan het jaar waarop Moto Guzzi is opgericht.

De V7 III Carbon is op dit moment het enige lid van de V7 III familie dat in gelimiteerde en genummerde aantallen wordt geproduceerd, in navolging van de prettige traditie dat er in elke modelrange altijd één “limited edition” voorkomt.

Het serienummer is bij dit model terug te vinden op de nummerplaat die op de stuurverhogers is aangebracht: er zijn 1921 units beschikbaar, een nummer dat refereert aan het jaar waarop Moto Guzzi is opgericht.

Meer informatie
Merk Moto Guzzi
Schrijf je eigen review
Je reviewed:MOTO GUZZI V7 III CARBON