MOTO GUZZI ELDORADO

MOTO GUZZI ELDORADO

MOTO GUZZI V7 III CARBON

MOTO GUZZI V7 III CARBON

MOTO GUZZI MGX-21

SPECIFICATIES

Type: Moto Guzzi MGX-21
Motortype: V-twin
Klasse: Tour
Cilinderinhoud: 1380 cc
Max. vermogen: 71 kW (96pk)
Gewicht: 341kg (rijklaar)
Koelsysteem: Luchtkoeling
Tankinhoud: 20.5 liter
Voorrem: schijf 320 mm
Achterrem: schijf 282 mm
Zadelhoogte: 740 mm
Garantie: 2 jaar Piaggio Garantie & Road Assist
Rijbewijs: A

Zo laag als € 26.745,00
Op voorraad
SKU
MOTGUZMGX

Vergeet alles wat je weet: we hebben de MGX-21 ontwikkeld zodat jij vandaag al kunt ervaren wat anderen pas morgen zullen voelen. MGX staat voor Moto Guzzi eXperimental; 21 is een getal dat refereert aan het jaartal waarop de eerste motorfiets uit de fabriek in Mandello del Lario kwam. Of, als je dat liever hebt, is 21 het aantal inches van het half-dichte, carbonfiber voorwiel.

Het machige koppel van de Moto Guzzi “Big Block” motor voel je door alles heen. Met maar liefst 121 Nm en een meedogenloze brul stuwt de V-twin je vooruit vanuit toerentallen, waarop andere motoren je laten staan. Tegelijkertijd zorgen een state-of-the-art elektronisch motormanagementsysteem met ride-by-wire gaskleppen, selecteerbare motormappingen en een ver doorontwikkeld tractiecontrolesysteem dat alles onder controle blijft. Zo kun jij veilig doorroffelen, met alle comfort van de cruisecontrole.

De MGX-21 toont je een toekomst die je niet verwachtte. Hij brengt je ver buiten de stadsgrenzen en laat je naar de horizon van jouw keuze toerijden, vol vertrouwen dat hij in staat is om je overal heen te brengen waar je maar wilt en om daarbij alles dat je mee wilt nemen in de geïntegreerde koffers onder te brengen. Alleen of met passagier, dankzij de afneembare duo zit.
Voor de introductie van ons infotainment systeem hadden we geen beter model kunnen kiezen dan de MGX-21. Dit systeem kan volledig worden geïntegreerd in ons multimedia platform MG-MP. Omdat elke trip de juiste soundtrack verdient.

Meer informatie
Merk Moto Guzzi
Schrijf je eigen review
Je reviewed:MOTO GUZZI MGX-21