KYMCO NEW LIKE 150I ABS

KYMCO NEW LIKE 150I ABS

KYMCO XCITING S 400I ABS INCL. NOODOE

KYMCO XCITING S 400I ABS INCL. NOODOE

KYMCO NEW PEOPLE S 150I ABS

SPECIFICATIES

Type: New People S 150i ABS
Uitvoering: Motorscooter
Cilinderinhoud: 150 cc
Vermogen: 10 kw @ 8500 tpm
Gewicht: 135 kg
Tankinhoud: 6,2 liter
Voorrem: Enkele schijf 260 mm
Achterrem: Enkele schijf 240 mm
Garantie: 2 jaar Kymco garantie
Rijbewijs: A, A2 & A1

Zo laag als € 3.698,00
Op voorraad
SKU
KYMNEWPEOPS150I

Een nieuwe charmante en elegante vertoning is de nieuwe People S. Met zijn elegante voorkomen en moderne uiterlijk laat de People S menig hoofd draaien. De People S is niet voor niets al jaren een zeer geliefde (motor)scooter! Het design voldoet aan exclusieve uitstraling, met zijn voortreffelijke lederen-look zitting en full LED-verlichting, waardoor de scooter aan de hoge eisen van menig berijder voldoet.

High rigidity frame ontwerp: Het nieuw ontworpen frame zorgt voor een extreem stijf frame met meer stabiliteit, controle en comfort. Hierdoor krijgt u als rijder een hoge mate van vertrouwen tijdens het rijden en manoeuvreren bij uw wenselijk snelheid. Net als de Like 2018 wordt ook de People S 2018 uitgerust met de nieuwe zuinige EURO-4 motor en de plaatsing van de accu onder de voorkap en de benzinetank zit onder de treeplank. Dit zorgt voor een verhoging van de stabiliteit door de goede gewichtsverdeling. In combinatie met een relatief korte wielbasis, 1380mm, is de scooter ook nog eens uiterst wendbaar in de stad.

Verder zal de People S uitgerust zijn met vernieuwde voor- en achter LED-licht, handschoenenkastje, USB-aansluiting, aluminium velgen en voor- en achter schijfremmen. Tevens is het mogelijk om de achter vering aan te passen in 3 verschillende standen. Last but not least beschikt de People S ook nog over het nieuwe 9.1M Bosch ABS systeem.

Als accessoires zit er standaard een geïntegreerd windscherm, handbeschermers en een in kleur gespoten koffer bij de scooter. Natuurlijk is er ook de keuze om deze niet te installeren, maar zit wel allemaal bij de prijs in, wat het een zeer scherpe all-inclusive prijs maakt.

Meer informatie
Merk Kymco
Schrijf je eigen review
Je reviewed:KYMCO NEW PEOPLE S 150I ABS