KYMCO NEW LIKE 45KM

KYMCO NEW LIKE 45KM

KYMCO NEW LIKE SPECIAL 45KM

KYMCO NEW LIKE SPECIAL 45KM

KYMCO NEW LIKE SPECIAL 25KM

SPECIFICATIES

Type: Kymco New Like Special
Motor: 4-takt Euro 4 (injectie)
Uitvoering: 25 km
Cilinderinhoud: 49,9 cc
Koelsysteem: Luchtgekoeld
L / B / H (mm): 1935x690x1145
Gewicht: 103 kg
Tankinhoud: 6,3 liter
Voorrem: Enkele schijf
Achterrem: Trommel
Garantie: 2 jaar Kymco garantie
Rijbewijs: B / AM

Zo laag als € 2.398,00
Op voorraad
SKU
KYMNEWLIKSPEC25

De nieuwe elegante Like heeft een schitterend uiterlijk vol prachtige accenten en een comfortabel lederen-look zitting wat een unieke luxueuze beleving geeft aan al uw scooter ritjes.

De perfecte integratie van retro, elegantie en luxe zorgt voor een prachtige mix van klassiek en modern. En met de nieuw ontworpen EURO-4 motor is de Like ook nog eens super stil.

De speciaal ontworpen horizontale motorsteun zorgt voor het voorwaarts stuwen van het motorvermogen. Dit resulteert in het niet omhoog komen tijdens acceleratie en daarbij ook dat de stabiliteit en comfort van het rijden wordt vergroot. De benzinetank ligt voor in het frame, onder de treeplank, waardoor er een perfecte balans van het zwaartepunt ontstaat.

High rigidity frame ontwerp: de dubbele voorstang framebuis zorgt voor een extreem stijf frame met meer stabiliteit, controle en comfort.

De verlichting van de Like zal bestaan uit LED-verlichting rondom, die een bepaalde betovering aan het moderne design toevoegd. De amber-kleurige knipperlichten zijn in diamant-vorm uitgevoerd en net als de koplamp zorgt het felle LED licht voor uitstekende zichtbaarheid in het donker.

Verder zal de Like beschikken over een USB-poort in het handschoenenkastje, tankopening voor op de voetenplank en achter een trommelrem.

Meer informatie
Merk Kymco
Schrijf je eigen review
Je reviewed:KYMCO NEW LIKE SPECIAL 25KM