KYMCO NEW LIKE 125I CBS

KYMCO NEW LIKE 125I CBS

KYMCO NEW PEOPLE S 150I ABS

KYMCO NEW PEOPLE S 150I ABS

KYMCO NEW LIKE 150I ABS

SPECIFICATIES

Type: New Like 150i
Uitvoering: Motorscooter
Cilinderinhoud: 125 cc
Vermogen: 9,9 kw @ 8500 tpm
Gewicht: 115 kg
Tankinhoud: 6,3 liter
Voorrem: Enkele schijf 220 mm
Achterrem: Enkele schijf 200 mm
Garantie: 2 jaar Kymco garantie
Rijbewijs: A, A2 & A1

Zo laag als € 3.198,00
Op voorraad
SKU
KYMNEWLIKE150I

De nieuwe elegante Like heeft een schitterend uiterlijk vol prachtige accenten en een comfortabel lederen-look zitting wat een unieke luxueuze beleving geeft aan al uw scooter ritjes.

De perfecte integratie van retro, elegantie en luxe zorgt voor een prachtige mix van klassiek en modern. En met de nieuw ontworpen EURO-4 motor is de Like ook nog eens super stil.

De speciaal ontworpen horizontale motorsteun zorgt voor het voorwaarts stuwen van het motorvermogen. Dit resulteert in het niet omhoog komen tijdens acceleratie en daarbij ook dat de stabiliteit en comfort van het rijden wordt vergroot. De benzinetank ligt voor in het frame, onder de treeplank, waardoor er een perfecte balans van het zwaartepunt ontstaat.

High rigidity frame ontwerp: de dubbele voorstang framebuis zorgt voor een extreem stijf frame met meer stabiliteit, controle en comfort.

De verlichting van de Like zal bestaan uit LED-verlichting rondom, die een bepaalde betovering aan het moderne design toevoegd. De amber-kleurige knipperlichten zijn in diamant-vorm uitgevoerd en net als de koplamp zorgt het felle LED licht voor uitstekende zichtbaarheid in het donker.

Verder zal de Like beschikken over een USB-poort in het handschoenenkastje, tankopening voor op de voetenplank, voor en achter schijfremmen en uiteraard beschikt de 150cc over het nieuwste 9.1M Bosch ABS systeem, de 125cc heeft een CBS remsysteem.

Meer informatie
Merk Kymco
Schrijf je eigen review
Je reviewed:KYMCO NEW LIKE 150I ABS