KYMCO AK550i INCL. NOODOE

KYMCO AK550i INCL. NOODOE

KYMCO NEW LIKE 125I CBS

KYMCO NEW LIKE 125I CBS

KYMCO NEW DOWNTOWN 350I ABS INCL. NOODOE

SPECIFICATIES

Type: New Downtown 350i ABS incl. Noodoe
Uitvoering: Motorscooter
Cilinderinhoud: 320,6 cc
Vermogen: 22,1kw @ 7750tpm
Koelsysteem: Vloeistofgekoeld
Gewicht: 173 kg
Tankinhoud: 12,5 liter
Voorrem: Enkele schijf 260 mm
Achterrem: Enkele schijf 240 mm
Garantie: 2 jaar Kymco garantie
Rijbewijs: A & A2

Zo laag als € 7.098,00
Op voorraad
SKU
KYMNEWDOWN350

De New Downtown is Kymco’s nieuwe pronkstuk in het Sport-Touring-segment en volgens de fabrikant deelt de machine geen schroefje meer met zijn voorganger. Hij weegt slechts 189 kilogram en is uitgerust met het allernieuwste, ultralichte (0,7 kilo), supersnelle en uiterst betrouwbare ABS Bosch 9.1. Verbeteringen aan framestijfheid en de vering bevorderen het comfort op lange ritten en dragen bij aan veilig en vertrouwd hard remmen en beter sturen. Het ergonomisch design zorgt voor meer comfort voor de bestuurder en passa­gier, die beter over de bestuurder heen kan kijken vanaf de verhoogde zitting. Ruimer bemeten is de ruimte onder het zadel; ruim genoeg voor twee in­tegraalhelmen.

En qua uitstraling viert de Down­town ook in letterlijke zin hoogtij met dubbele H7-koplamp, LED-verlichting rondom en een blauw schijnsel van het ultracomplete dashboard.De kuip heeft opbergvakken met een 12V-aansluiting en een USB oplaadpunt. Kom daar eens mee bij de gemiddelde motorfiets…

Het kloppend hart is een nieuwe 320cc viertakt, vierkleps eencilinder met injectie en circa 30 pk. Aantrekkelijke groene bijkomstigheid is dat Kymco als eerste motorscooterfabrikant geslaagd is voor de emissietests volgens de strengste Euro 4-norm! Hierdoor is de New Downtown extra schoon en zuinig. Deze motorscooter is tevens compleet uitgerust met het Smart Scooter systeem Noodoe!

Meer informatie
Merk Kymco
Schrijf je eigen review
Je reviewed:KYMCO NEW DOWNTOWN 350I ABS INCL. NOODOE