Tel : 040 - 2418627 | E-mail : info@burg-bromfietsen.nl

Cart

Vespa Sprint

Van den burg scooters

Vespa Sprint

Een van de modellen die Vespa produceert is de Vespa Sprint. Dit is de officiële opvolger van de Vespa S. De Vespa Sprint is gebaseerd op de moderne stalen carrosserie. De koplamp van de Vespa Sprint heeft de herkenbare vorm van de klassieke Vespa Sprint uit de zeventiger jaren. Ook heeft de Vespa S een geïntegreerd en uitschuifbaar haakje in de voorkant van het zadel. Het zadel van deze Vespa bestaat uit een overgang halverwege het zadel. Hierdoor kunnen bestuurder en passagier gescheiden zitten. Dankzij de ergonomisch gevormde uitsparing blijft de bestuurder op zijn plaats, ook bij het sportieve bochtenwerk.

Over Vespa

De Vespa sprint scooter, ook wel wesp genoemd, wordt ontworpen en geproduceerd door het Italiaanse bedrijf Piaggio. In 1946 werd de eerste officiële Vespa scooter gemaakt. Dit was het begin van een mooie toekomst voor het bedrijf. In het begin werd de Vespa gemaakt van oude vliegtuigonderdelen. Dit gaf een bepaalde flair aan het merk en alle merchandise eromheen. Tegenwoordig is Vespa natuurlijk niet meer weg te denken uit de scooter wereld.

Verschillende uitvoeringen

Je kunt bij ons terecht voor verschillende uitvoeringen van de Vespa Sprint. Je hebt de keuze uit een 25km of een 45km Vespa Sprint, maar je hebt ook nog de keuze uit een Vespa Sprint 125ie ABS of een Vespa Sprint 4T. Wij verkopen ook verschillende onderdelen en accessoires voor de Vespa Sprint. Wij verkopen alleen originele Vespa onderdelen. Deze kunnen gloednieuw of tweedehands zijn, maar alle onderdelen worden eerst gecheckt door onze specialisten.

Goede kwaliteit en de hoogste service

Een goede service is wat je bij Van den Burg scooters mag verwachten. Wij zijn niet zomaar een scooter speciaalzaak, we werken alleen met originele scooteronderdelen. Door onze jarenlange ervaring weten we wat jij als Vespa Sprint rijder belangrijk vindt. We zijn bekend met klassieke scooters, maar ook helemaal thuis in de aller nieuwste modellen. Onze medewerkers worden met regelmaat bijgeschoold. Hierdoor kunnen we de kwaliteit bieden waar je blij van wordt. We zijn altijd op zoek naar de beste onderdelen voor je scooter. Wij vinden dat je als scooterrijder altijd een goede deal verdient. Daarom krijg je bij ons al je onderdelen gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro. Zo kun je snel weer genieten van je scooter.

Vespa Sprint 125ie ABS

Bekijk de Vespa Sprint modellen in onze webshop