CORONA MAATREGELEN

Beste klant,

Hier leest u welke corona maatregelen van toepassing zijn voor ons bedrijf. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn zodat u altijd kan blijven rijden of een nieuw voertuig aan kunt schaffen.

Showroom:
Helaas is onze showroom gesloten i.v.m. de huidige lockdown. Het is mogelijk om via de website(www.vandenburgeindhoven.nl), telefonisch (040-2418627) of via de mail (info@vandenburgeindhoven) scooters, motorscooters of motoren te bestellen. Heeft u al een keuze kunnen maken? Dan kunt u het gewenste voertuig eenvoudig via bovenstaande mogelijkheden bestellen. Staat een voertuig er niet bij of heeft u eerst informatie nodig? Dan kunt u via bovenstaande mogelijkheden contact met ons opnemen. Alle voertuigen worden door ons rijklaar gemaakt, op naam gezet en persoonlijk bij u thuis bezorgd! Wanneer wij het voertuig komen bezorgen zorgen wij dat deze ook volledig uitgelegd word.

Onderdelen:
Helaas is onze onderdelen balie gesloten i.v.m. de huidige lockdown. Het is mogelijk om onderdelen eenvoudig te bestellen via de website (www.vandenburgshop.nl), telefonisch (040-2418627) of via de mail (onderdelen@vandenburgeindhoven.nl). Bestellingen kunnen afgehaald worden bij ons afhaal loket (Herentalsweg 9, ingang Werkplaats) of worden verstuurd met DHL. Kunt u een onderdeel niet vinden of weet u niet wat u precies nodig hebt? Dan kunt u via bovenstaande mogelijkheden contact met ons opnemen.

Werkplaats:
Onze werkplaats blijft open! Het blijft mogelijk om een afspraak te maken in onze werkplaats via: 040-2927798 . De monteur gaat dan meteen voor u een afspraak inplannen. Het is ook mogelijk dat wij uw voertuig ophalen/bezorgen.

Wanneer u bij ons langs komt of wanneer wij een voertuig bij u komen bezorgen verzoeken wij u om de regels van het RIVM te volgen. Dat betekend dat een mondkapje verplicht is en tenminste 1,5 meter afstand gehouden word van ons personeel!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.