Leveringen / Leveringstermijnen

 

De eventuele opgegeven levertijden door Van de Burg Tweewielers zullen nimmer als fatale termijn te beschouwen zijn.

Wanneer een artikel niet meer leverbaar is om wat voor reden dan ook zal Van de Burg Tweewielers u op de hoogte brengen door middel van telefoon of per mail.

De keuze van de wijze van verzending en verpakking is aan ons. Als tijdstip van de juridische levering geldt het moment waarop de goederen ons bedrijf verlaten.

Van de Burg Tweewielers is gerechtigd tot het doen van deelleveringen.

 

Herroepingsrecht / recht van retour

 

De klant heeft de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen na ontvangst van het product door de klant.

Indien de klant van mogelijkheid gebruik wenst te maken, dient de klant het product vergezeld van een kopie van de factuur te retourneren aan Van den Burg Scooters.

Retourzenden geschiedt voor rekening en risico van de klant.

Het product dient zonder sporen van gebruik, zonder beschadigingen en in de originele, onbeschadigde doos en zomogelijk in de verzenddoos van Van den Burg Scooters worden retourgezonden.

 

Het door de klant betaalde bedrag zal bij acceptatie van de retourzending zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 30 dagen worden terugbetaald aan de klant.

 

De klant heeft de mogelijkheid om het product binnen 8 dagen na ontvangst te ruilen in de winkel van Van den Burg Scooters te Eindhoven. Het product dient in dat geval zonder sporen van gebruik, zonder beschadigingen en in de originele, onbeschadigde doos te worden geruild, onder afgifte van een afdruk van de bevestigingse-mail van Van den Burg Scooters.

 

LET OP!! ELEKTRISCHE & GEBRUIKTE DELEN MOGEN NIET GERETOURNEERD WORDEN!!

Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.