Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Bestellingen die door de brievenbus passen, worden van dinsdag tot en met zaterdag bezorgd door DHL.

Pakketten waar de bezorger voor moet aanbellen, worden bezorgd door DHL pakketten van maandag tot en met zaterdag.

Wanneer de bezorger het pakket niet af kan leveren op het aangegeven moment, dan wordt deze bij één van de buren afgeleverd. In dat geval laat de bezorger een afleverbericht achter waarop staat waar het pakket is bezorgd.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland: De verzendkosten zijn €4,95 bij een besteding onder de €50,-. Vanaf €50,- worden er geen verzendkosten berekend.

Overige EU Landen: De verzendkosten zijn €11,95 bij een besteding onder de €100,-. Vanaf €100,- worden er geen verzendkosten berekend.

 

Kan ik mijn bestelling ook afhalen in de winkel?

Dat is mogelijk. U kunt uw bestelling tijdens onze openingstijden afhalen in onze winkel in Eindhoven.

 

Wordt mijn bestelling in een keer bezorgd?

Wanneer u meerdere artikelen in één keer bestelt, doen wij ons best om alle artikelen ook in één keer bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. Als u de voorkeur heeft om alle artikelen onafhankelijk van elkaar geleverd te krijgen dan kunt u dit tijdens het controleren van uw bestelling aangeven.

 

Wat is een traceercode?

Als een bestelling vanwege het formaat niet door de brievenbus past of een hoge waarde vertegenwoordigt, wordt het als pakketpost verzonden. In dat geval vindt u, wanneer uw bestelling de status ‘verzonden’ heeft, een traceercode. Bij DHL heet deze code een Track & Trace code. Alle bestellingen van en naar een Kiala Punt of bol.com afhaalpunt, krijgen ook een Track & Trace code.

 

Ik vind mijn bestelling niet na het zoeken op Track & Trace code?

Het kan voorkomen dat u, na het klikken op de Track & Trace code, de volgende melding krijgt: ‘Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie’ (dit is de combinatie van de code en de postcode waar de bestelling afgeleverd moet worden). Deze melding kan veroorzaakt worden doordat DHL de Track & Trace code nog niet heeft verwerkt. U kunt de status van uw bestelling in dat geval de volgende werkdag opvragen.

 

Wanneer dezelfde melding 3 dagen na verzending nog steeds verschijnt en u heeft uw bestelling nog niet ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.