Beste klant,

Hier leest u welke corona maatregelen van toepassing zijn voor ons bedrijf. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn zodat u altijd kan blijven rijden of een nieuw voertuig aan kunt schaffen.

Showroom:
Helaas is onze showroom gesloten i.v.m. de huidige lockdown. Het is mogelijk om via de website(www.vandenburgeindhoven.nl), telefonisch (040-2418627) of via de mail (info@vandenburgeindhoven) scooters, motorscooters of motoren te bestellen. Heeft u al een keuze kunnen maken? Dan kunt u het gewenste voertuig eenvoudig via bovenstaande mogelijkheden bestellen. Staat een voertuig er niet bij of heeft u eerst informatie nodig? Dan kunt u via bovenstaande mogelijkheden contact met ons opnemen.

Alle voertuigen worden door ons rijklaar gemaakt, op naam gezet en persoonlijk bij u thuis bezorgd! Wanneer wij het voertuig komen bezorgen zorgen wij dat deze ook volledig uitgelegd word.

Onderdelen:
Helaas is onze onderdelen balie gesloten i.v.m. de huidige lockdown. Het is mogelijk om onderdelen eenvoudig te bestellen via de website (www.vandenburgshop.nl), telefonisch (040-2418627) of via de mail (onderdelen@vandenburgeindhoven.nl). Bestellingen kunnen afgehaald worden bij ons afhaal loket (Herentalsweg 9, ingang Werkplaats) of worden verstuurd met DHL. Kunt u een onderdeel niet vinden of weet u niet wat u precies nodig hebt? Dan kunt u via bovenstaande mogelijkheden contact met ons opnemen.

Werkplaats:
Onze werkplaats blijft open! Het blijft mogelijk om een afspraak te maken in onze werkplaats via: 040-2927798 . De monteur gaat dan meteen voor u een afspraak inplannen. Het is ook mogelijk dat wij uw voertuig ophalen/bezorgen.

Wanneer u bij ons langs komt of wanneer wij een voertuig bij u komen bezorgen verzoeken wij u om de regels van het RIVM te volgen. Dat betekend dat een mondkapje verplicht is en tenminste 1,5 meter afstand gehouden word van ons personeel!